A „Perszonázs” Minőségi Tartalom és Jelenlét Szociális Szövetkezet 2018-től – a törvényi kötelezettségének eleget téve – nevet változtatott. Új néven, Perszonázs PR és Kommunikációs Szociális Szövetkezet, de az eddigi minőségben és progresszív üzleti tervekkel dolgozunk tovább.

 


2019-es terveink

Szövetkezetünk a jövő évre elsősorban monitoring szolgáltatásait fejleszti. Ennek keretében már eddig is számos KKV és civil szervezet online jelenlétét, digitális lábnyomát monitoroztuk. A jövőben szolgáltatásunk tovább nyitjuk a közösségi média monitorozásra.

Számottevően több képzési programot indítunk a digitális írástudással kapcsolatban. Ebben több partnerünk között van a Szegedi Tudományegyetem is.

 


Szervezetünk

Perszonázst olyan „írástudók” hozták létre, akiknek szívügye volt a minőségi kommunikáció. A nyelv- és szöveghelyesség mellett az angolszász “Plain English” mozgalmat tartjuk példamutatónak. Hisszük, hogy az érthető kommunikáció üzleti előny és állampolgári jog.

kép

 

Küldetésünk

A Szövetkezet azon dolgozik, hogy hátrányos helyzetű tagságát és képzésein, foglalkoztatási programjain keresztül pedig más közösségeket is segítsen:

• minőségi digitális tartalmak előállításában
• a digitális kommunikációs tér megismerésében
• az internetes tartalom hitelességének megítélésben
• az önérvényesítés kiterjesztésében, a demokratikus jogok gyakorlásának elsajátítására internetes eszközökön keresztül.

Szolgáltatásain keresztül nagy kommunikációs erejű cégeknek segítsen a közérthető tartalom előállításban, így jelentős költséget és erőfeszítést takarítson meg mind a szolgáltató, mind a szolgáltatást igénybe vevő személyek számára.


Társadalmi szerepvállalásunk, célcsoportunk

A Szövetkezet képzési és felvilágosító munkájával elsősorban a társadalmilag elszigeteltebb, alacsonyabb életminőségben levők számára segít abban, hogy a digitális eszközök használatával ezen hátrány mérséklődjön.

Különösen igaz ez a 45+ korcsoportra, akik nem digitális natívok.


Elérhetőség

Sallai Aranka, Elnök-igazgató

Életrajz

email


Etikai kódex

Perszonázs Etikai Kódex


Beszámolóink

Perszonázs_Beszámoló_2017

Perszonázs_Beszámoló_2016

Perszonázs_Beszámoló_2015


Alapszabályunk

Alapszabályunk letölthető


Üzleti stratégiánk

Átfogó üzleti stratégiánk letölthető innen.