Kormányzati, önkormányzati szervezetként miért van szükség erre a szolgáltatásra?

Ezek a szervezetek több száz, sőt több ezer dokumentumot állítanak elő évente. Ezeknek az anyagoknak a többségét a dolgozók rutinszerűen állítják elő, ebben a helyzetben könnyű elsiklani a részletek felett. 2015. szeptember 3-án a Magyar Tudományos Akadémia új helyesírási szabályzatot jelentetett meg, ami még több okot szolgáltat az intézményi kommunikációban szereplő anyagok felülvizsgálatára. A honlapunkon keresztül foglalkoztatott magyartanárok, szerkesztők és korrektorok ebben jelentenek segítséget.

Legfontosabb azonban, hogy közérthető, gyorsan befogadható, egyszerűen követhető anyagokat írjunk, mert ezzel gyorsabban és hatékonyabban kommunikálunk.

 

Külső szakértőként, szerkesztési és korrektúrázási feladatok ellátására szeretnénk Önöket felkérni. Foglalkoznak B2B marketinggel?

Természetesen. Külön szolgáltatás csomagot tudunk létrehozni egyedi igényeik szerint, igazodva a munkavégzésük során felmerülő határidőkhöz, dedikált online kommunikációs csatornát kialakítva az Önök szervezete számára.