Le kell adnom a szakdolgozatomat. A helyesírási hibák javításán kívül a hivatkozásokat, lábjegyzeteket is ellenőrzik?

Csak kész szövegek ellenőrzésével, korrektúrázásával foglalkozunk. A hivatkozások kizárólag formai pontatlanságait, szakszerűtlenségeit áll módunkban javítani. Viszont javasolhatunk javításokat az írásod felépítésében, fejlesztésében, ha szöveggondozás szolgáltatásunkat választottad.

 

Jobb lesz a szakdolgozatom értékelése, ha igénybe veszem ezt a szolgáltatást?

A korrektúraolvasás és szerkesztés után vállaljuk, hogy a dolgozatod nyelvhelyességi és stilisztikai szempontból magasabb színvonalú lesz. De az írásod értékelése elsősorban attól függ, mennyi munkát fektettél a szöveg megalkotásába és mit várnak el tőled a tanáraid. A gyenge, slendrián szöveghasználat viszont biztos, hogy rosszabb alap az értékeléshez.

 

Foglalkoznak a szövegek eredetiségének ellenőrzésével?

Nem foglalkozunk plágiumkereséssel.

 

Szaknyelvek

Cégünk nem tud akadémiai, tudományos, nyelvészeti kérdésekkel foglalkozni. Szükség esetén azonban ezek szakértőihez tud fordulni. Nem reális a kimondottan szaktudományos (orvosi, gyógyszertani, növénytani, építészeti stb.) anyagok javítása, hiszen az egyes tudományágak szakmai kifejezései gyakran nem honosítottak, írásmódjuk vegyes, a szakterület ismerete nélkül nehezen kezelhető.

De szívesen felkutatjuk az adott terület nyelvi szakértőjét ha igény van rá.